100 парчиња за заклучување на кука за пег за спречување на кражба на прикажани производи на жица за колче, пластично црвено безбедносно заклучување, малопродажна пр?
  • Неодамнешно

100 парчиња за заклучување на кука за пег за спречување на кражба на прикажани производи на жица за колче, пластично црвено безбедносно заклучување,

DEN 478.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Безбедност и анти-кражба】 : Заклучувањето на стоп-стоп-стоп е дизајнирана да биде компатибилна со единечни куки, двојни куки и куки со ознаки Поправете го инвентарот прикажан на куки за жица и заштедете пари со спречување на кражба. Лесно се отвора со клучот, заштеда на трошоците. 【Мал и убав】 : Целокупниот изглед е мал и убав. Peg Hook Stop Lockcan не само што обезбедува безбедност на производот, туку и им обезбедува на клиентите добро искуство со шопинг. Едноставна структура. 【Лесен за употреба】 : Не се потребни алатки за инсталирање на држачот на куката. Лесен е за употреба, добар квалитет и издржлив. Лесно за склопување, лесна за работа, силна поддршка. 【Применливо за супермаркетите】 : Заклучување на куката со црвена колче погодно за врски со една кука и куки за супермаркети. Getе добиете заклучување на стоп -стоп со црвена колче】 : 100 брави за куки за облека. Алатката за магнетно отстранување не е вклучена во пакетот. Ако ви треба алатка за расклопување, можете да не контактирате. 【Безбедност и анти-кражба】 : Заклучувањето на стоп-стоп-стоп е дизајнирана да биде компатибилна со единечни куки, двојни куки и куки со ознаки. Поправете го инвентарот прикажан на куки за жица и заштедете пари со спречување на кражба. Лесно се отвора со клучот, заштеда на трошоците. 【Мал и убав】 : Целокупниот изглед е мал и убав. Peg Hook Stop Lockcan не само што обезбедува безбедност на производот, туку и им обезбедува на клиентите добро искуство со шопинг. Едноставна структура. 【Лесен за употреба】 : Не се потребни алатки за инсталирање на држачот на куката. Лесен е за употреба, добар квалитет и издржлив.