ФРЦОЛОР Електрични Машини За Бричење Нокти Тример За Уши Нос Машина За Коса Електричен Нос Тример За Коса Тример За Коса Машинка За Бричење За Коса Тример За Коса З?
  • Неодамнешно

ФРЦОЛОР Електрични Машини За Бричење Нокти Тример За Уши Нос Машина За Коса Електричен Нос Тример За Коса Тример За Коса Машинка

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА во НОСОТ Елиминирајте ја традиционалната потреба од ножици за отстранување на грозните влакна на лицето од лицето, ноздрата и увото, обезбедена е поголема безбедност МАШИНА ЗА БРИЧЕЊЕ НА НОСОТ машина за БРИЧЕЊЕ безбедносната глава на конусот ја води косата во машината за бричење и косата ја штити кожата од директен контакт. ЕЛЕКТРОНСКИ ТРИМЕР за ВЕЃИ користи Ротационен брич за тример за коса за ефикасно средување на обрасната коса на носот и увото. НОЗДРА ТРИМЕР ЗА КОСА бричење користи Ротационен систем за ефикасно средување на обрасната коса на носот и увото. НОСОТ КОСА ТРИМЕР USB Елиминирајте ја традиционалната потреба од ножици тример за коса за бричење за да ги отстраните грозните влакна на лицето од лицето, ноздрата и увото, обезбедена е поголема безбедност. Пакет Листа 1 х Карактеристики на тример за коса на носот-Ротационен систем за ефикасно средување На Нашиот Обраснат Уред за бричење веѓи за коса и уши. - Големина : 13,5 х 3 х 3 см/5,3 х 1,2 х 1,2 инчен Тример за Коса на Носот. - Безбедносната глава на конусот ја води косата во и ја штити кожата ОД ДИРЕКТЕН контакт УСБ-ТРИМЕР ЗА коса НА носот. - Елиминирајте ја традиционалната потреба од ножици за отстранување на грозните влакна на лицето од лицето, ноздрата и увото, поголема безбедност обезбеди отстранување на влакна во носот.