Исцели 6 парчиња Санитарна Салфетка За Перење Санитарни Салфетки За Перење Облоги За Гаќи За Перење Абсорбента Санитарни Влошки Пантилини Перат Менструални Влошк?
  • Неодамнешно

Исцели 6 парчиња Санитарна Салфетка За Перење Санитарни Салфетки За Перење Облоги За Гаќи За Перење Абсорбента Санитарни Влошки Пантилини

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Санитарна Ткаенина За Повеќекратна Употреба : Мала големина, мала тежина, не зазема многу простор, лесна за носење Менструални Салфетки што се перат : материјалите од високата класа прават да се чувствувате удобно и слободно за време на менструацијата. Женски Менструални Влошки : Пренослива санитарна салфетка, удобна за кожата, безбедна и практична за употреба. Санитарна Подлога што се пере : материјали од Висока класа, безбедни и практични, многу перат и носат. Перничиња За перење Менструален : Иако овој производ е едноставен во дизајнот, тој е функционален кога станува збор за употреба. Список на пакети 6 х Санитарни Влошки Карактеристики-Боја : Избрани санитарни салфетки што се перат во Боја-Големина : 26, 00Х17, 00Х0, 50см/10, 22Х6, 68Х0 санитарни влошки. - Материјал : Влакна, бамбус јаглен преносни менструални влошки-Лесни, но не тешки, со добра пропустливост на воздухот, можете да го користите со доверба крпа менструални влошки. - Иако овој производ е едноставен во дизајнот, тој е функционален кога станува збор за употреба на санитарна салфетка што може да се пере. - Не само што добро ги апсорбира течностите, туку и ја неутрализира , многу практичната пренослива санитарна подлога. - Тој е лесен, удобен, чист и удобен и лесен за употреба печатење хигиенска салфетка.