LIONVISON 3xl Јасни Целосни Совети За Нокти За Акрилни Нокти Професионални, 240 ПАРЧИЊА Екстра Долги Заострени Квадратни Совети За Нокти, 12 Големини Директно Притиснете Н?
  • Неодамнешно

LIONVISON 3xl Јасни Целосни Совети За Нокти За Акрилни Нокти Професионални, 240 ПАРЧИЊА Екстра Долги Заострени Квадратни Совети За

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Надградба на Хххл Совети За Нокти - ги подобривме овие лажни совети за нокти на големини Најдолгата големина е 2,2 инчи во должина за големина 0 и најкратка должина 1,8 за големина 11. Тоа е многу подолго од другите совети за нокти на пазарот. И постојат 12 различни големини се претходно нумерирани 0-11 поединечно што можете да ја изберете соодветната големина погодно, исто така можете да ја обликувате и лесно да ја исечете должината според вашите потреби. Едноставна Операција - целосните совети за нокти се лесни за средување, бојадисување и нанесување и убаво држење на бојата без одвојување или ленти. Многу е погодно за секојдневна употреба, направете ги вашите нокти пошармантни и сјајни. Висококвалитетен Абс Материјал - долгите врвови за нокти се направени со еколошки висококвалитетен абс материјал, кој е доволно густ и цврст за да трае околу 2-3 недели. Уште повеќе, не е токсичен, нема мирис, нема штета на вашите нокти, обезбедувајќи ви безбедно и удобно искуство со маникир. Обидете Се Со Различна Форма-јасните врвови за нокти имаат одредена должина и форма, можете да направите многу различни видови лажни нокти со кастрење и полирање, како што се ххл балерина за ковчези, долги француски нокти, долги шило лажни нокти, совети за балерина со средна должина. Само пробајте ги сите видови како што сакате се чувствуваат слободни. Повеќекратна Употреба - нашите акрилни совети за нокти се одлични и за професионален уметник за нокти и за почетник за уметност за нокти, погодни за салони за нокти И самостојна уметност за нокти дома, исто така, тоа е одличен подарок за вашата сопруга, девојка, мајка или сестри На Божиќ/Денот на Благодарноста/Нова година/Забави/свадба/костим топка/Ноќта на Вештерките/итн. Надградба на Хххл Совети За Нокти - ги подобривме овие лажни совети за нокти на големини. Најдолгата големина е 2,2 инчи во должина за големина 0 и најкратка должина 1,8 за големина 11. Тоа е многу подолго од другите совети за нокти на пазарот. И постојат 12 различни големини се претходно нумерирани 0-11 поединечно што можете да ја изберете соодветната големина погодно, исто така можете да ја обликувате и лесно да ја исечете должината според вашите потреби.