Ограничувања на BDSM сексуални играчки со лисици на рацете кои се врзани со привлечна кожа кадифен 10 парчиња поставени секси играчки поставени играчки за парови ком?
  • Неодамнешно

Ограничувања на BDSM сексуални играчки со лисици на рацете кои се врзани со привлечна кожа кадифен 10 парчиња поставени секси играчки

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зачинете го вашиот loveубовен живот : BDSM може да биде исполнет и креативен Се работи за ставање на вашата доверба во партнерот и да се предадете во голема мерка на него/неа. Само обидете се со ограничувањата секс што секогаш може да ве вклучи вас и вашите партнери. Сетот за ропство BDSM направен за убав стимуланс и ги засилува сите ваши сетила. Се користи на многу позиции и сцена : Cosplay, ропство и дисциплина, доминација и поднесување. Орел, кучешки стил, позиција на пеперутка, мисионер, орален секс позиција. Можете да истражите нов свет со овие сексуални играчки BDSM. Удобно и безбедно : Светлосните сексуални играчки за сексуални услови се совршени за ограничувања сексуални почетници. Надворешниот кожен материјал на манжетната и јаката за ропство се наредени со многу мек, кадифен материјал што не му штети на носителот, но навистина удобен и безбеден-тој/тој нема друг избор освен да го искористи задоволството!. За мажи и жени : Лесните BDSM ограничувања манжетни и јака беа прилагодливи во големина и за мажи и за жени. Со поставените ограничувања на ропството, можете да ги направите вашиот маж или жени да врескаат со задоволство и да станат сексуално зависни од вас. Дискретен пакет со торба : Не грижете се за другите да ја најдете вашата мала тајна. Можете да го купите овој секс комплет BDSM како интимен подарок за вашиот lубовник и само да уживате во еротска ноќ!. Зачинете го вашиот loveубовен живот : BDSM може да биде исполнет и креативен. Се работи за ставање на вашата доверба во партнерот и да се предадете во голема мерка на него/неа. Само обидете се со ограничувањата секс што секогаш може да ве вклучи вас и вашите партнери. Сетот за ропство BDSM направен за убав стимуланс и ги засилува сите ваши сетила. Се користи на многу позиции и сцена : Cosplay, ропство и дисциплина, доминација и поднесување.