Штит за уво за уво, чувар на сино уво од 2 парчиња намалување на шумскиот штит за уво, за лична употреба Дома берберница деловна фризерска салон
  • Неодамнешно

Штит за уво за уво, чувар на сино уво од 2 парчиња намалување на шумскиот штит за уво, за лична употреба Дома берберница деловна фризерска

DEN 84.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за домашна лична употреба или деловна фризерска употреба на салони Направено од висококвалитетна пластика, издржлива и лесна. Ушите покриваат за да ги заштитите ушите од бојата на косата или водата. Светла боја попривлечна, обликувана за да одговара на увото. Исплакнете лесно и не е лесно да се обои дамка. Одлично за домашна лична употреба или деловна фризерска употреба на салони. Направено од висококвалитетна пластика, издржлива и лесна. Ушите покриваат за да ги заштитите ушите од бојата на косата или водата. Светла боја попривлечна, обликувана за да одговара на увото. Исплакнете лесно и не е лесно да се обои дамка. Направено од висококвалитетна пластика, издржлив и лесен2. Светла боја попривлечна, обликувана за да одговара на увото 3. Исплакнете лесно и не е лесно да се обои дамка4. Ушите ги покриваат за да ги заштитите ушите од бојата на косата или водата5. Одлично за домашна лична употреба или деловна фризерска салон за употреба : Опис : Нашиот штит за покривање на увото е изработен од висококвалитетна пластика, во облик за да одговара на увото. Ги штити ушите од производи за боење и стилизирање на косата. За да ги заштитите ушите од бојата на косата или водата додека користите железо за виткање и може да го намали бучавата. Одлично за домашна лична употреба или деловна фризерска употреба на салони.

Description:
Our ear cover shield is made of high quality plastic, shaped to fit the ear. Protects your ears from hair coloring and styling products. To protect your ears from the hair dye or water while using curling iron, and can reduce the noise. Great for home personal use or business hairdressing salon use.:
Features:
1. Made of high quality plastic, durable and lightweight. :
2. Bright color more attractive, shaped to fit the ear. :
3. Rinses easily and not easy to taint stain. :
4. Ears cover to protect your ears from the hair dye or water. :
5. Great for home personal use or business hairdressing salon use.:
Specifications:
Material:
Plastic
Color:
Blue (as shown in the pictures)
Package Weight:
approx. 20g
Height:
approx. 7.9cm / 3.1
Diameter:
approx. 4.7cm / 1.8
Quantity:
2pcs (1 pair)
Package Included:
1 x Pair Of Ear Cover Shields:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please in kind prevail.: