40 Пара Спа Влечки За Еднократна Употреба Нелизгачки Хотелски Влечки Со Затворени Прсти Меки Влечки За Еднократна Употреба Бели Влечки За Еднократна Употреба Унис?
  • Неодамнешно

40 Пара Спа Влечки За Еднократна Употреба Нелизгачки Хотелски Влечки Со Затворени Прсти Меки Влечки За Еднократна Употреба Бели Влечки За Еднократна

DEN 687.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Етилен Винил ацетат единствен Убави Ефекти Што не Се Лизгаат : белите влечки за еднократна употреба се дизајнирани со ѓон со дебелина од 4 мм со дизајни што не се лизгаат, ефикасно го подобруваат триењето со земјата и ви овозможуваат вие и вашите гости безбедно да одите по мазни подови, така што не треба да се грижите дали ќе се лизнете надолу. Една Големина Најмногу Одговара : големината на унисекс бањските влечки за еднократна употреба е околу 11 х 4,4 инчи/ 28 х 11 см, а влечките се лесни, што може удобно да ги собере повеќето жени и мажи и да заштеди време и напор при изборот на големината. Што Добивате : пакетот вклучува 40 пара нелизгачки бели гостински влечки вкупно и доволната количина може добро да ги задоволи вашите различни барања; исто така, едноставната, но класична боја ги прави да одат добро со вашата различна облека. Удобни и Удобни : влечките за хотели за еднократна употреба се изработени ОД ЃОНОВИ НА ЕВА и кадифени горни делови, меки и дише, пријателски за кожата и сигурни за носење; можете директно да ги фрлите по употреба, избегнувајќи проблеми со чистење и носејќи многу погодности. Повеќекратна Употреба : влечките за еднократна употреба се идеален избор за секојдневна домашна употреба и материјали за забави, можете да ги подготвите за вашите пријатели, семејство и гости; тие се исто така погодни и практични за хотели, спа центри, базени и други места. Карактеристики : Чисти и практични : Секој пар влечки за возрасни со затворени прсти е индивидуално спакуван во пластична кеса, што ви овозможува да ги ставите влечките во торбите или куферите за патување.