Персонализиран Вистински Чекан Со Врежана Дрвена Кутија За Подароци-Одличен Подарок За Мажи, САМОСТОЈНИ Татковци, Прадедовци!
  • Неодамнешно

Персонализиран Вистински Чекан Со Врежана Дрвена Кутија За Подароци-Одличен Подарок За Мажи, САМОСТОЈНИ Татковци, Прадедовци!

DEN 1576.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ ТЕШКИ СТОЛАРИ АЛАТКА ИЗРАБОТЕНА ОД ЦВРСТО ПОЛИРАНО ДРВО и ЧЕЛИК - Одличен Подарок За Човекот Кој Сака Да Ги Баш Работите Додека Не Работат! Ова е вашиот стандарден дрвен тежок чекан, вистински чекан што може да се користи ЗА САМОСТОЈНО ИЛИ прикажано како украсно комеморативно парче € ДОАЃА ОБВИТКАН ВО ПРЕКРАСНА ВРЕЖАНА ДРВЕНА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ за ПРЕЗЕНТАЦИЈА-Чеканот На Овој Цврст Столар е убаво претставен во сопствена дрвена кутија што може да се вреже одделно. ● СОВРШЕН ПОДАРОК за МАЖИ - не само За Татковците! Ова ќе направи одлична идеја за подарок за човекот кој сака да изработува ИЛИ ДА ПРАВИ САМ. Совршен за родендени, годишнини, Денот на Таткото, дипломирање, свадби и други специјални прилики. Исто така одлично како корпоративна или промотивна идеја за подарок за вашата компанија или настани. ● БЕСПЛАТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА - можеме да врежеме каква било порака на чеканот и кутијата. Можете да го промените името или да додадете лого на полето и/или да додадете свои букви на рачката на чеканот. ● КОРИСТЕТЕ "ПРИЛАГОДИ СЕГА" ЗА ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО БАРАЊЕ-да го користите истиот дизајн како и нашата слика, изберете "Ист Дизајн како Слика". Внесете го името и пораката што ги сакате (На Пр. Кутија : ТАТО; Хамер : Ви Благодариме Што Ни Помогнавте да Ги Изградиме Нашите Животи!). Ние ќе го организираме вашето име и порака користејќи ги истите стилови како што е прикажано на сликата. За да користите сопствени уметнички дела, изберете "Специјално Барање" и кажете ни дека ќе не контактирате подоцна. Потоа одете на Вашите Нарачки > Карактеристична Стока Ко > Постави Прашање. Тука можете да испраќате датотеки. € ТЕШКИ СТОЛАРИ АЛАТКА ИЗРАБОТЕНА ОД ЦВРСТО ПОЛИРАНО ДРВО и ЧЕЛИК - Одличен Подарок За Човекот Кој Сака Да Ги Баш Работите Додека Не Работат! Ова е вашиот стандарден дрвен тежок чекан, вистински чекан што може да се користи ЗА САМОСТОЈНО ИЛИ прикажано како украсно комеморативно парче. € ДОАЃА ОБВИТКАН ВО ПРЕКРАСНА ВРЕЖАНА ДРВЕНА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ за ПРЕЗЕНТАЦИЈА-Чеканот На Овој Цврст Столар е убаво претставен во сопствена дрвена кутија што може да се вреже одделно. ● СОВРШЕН ПОДАРОК за МАЖИ - не само За Татковците! Ова ќе направи одлична идеја за подарок за човекот кој сака да изработува ИЛИ ДА ПРАВИ САМ. Совршен за родендени, годишнини, Денот на Таткото, дипломирање, свадби и други специјални прилики. Исто така одлично како корпоративна или промотивна идеја за подарок за вашата компанија или настани. ● БЕСПЛАТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА - можеме да врежеме каква било порака на чеканот и кутијата. Можете да го промените името или да додадете лого на полето и/или да додадете свои букви на рачката на чеканот.