Склопувачки Носач За Шишиња-Превозник За Шишиња 12 Што Може Да Се Преклопи – Носач За Складирање Шишиња За Вино За Повеќекратна Употреба-Носач За Шишиња Со Црно Пре?
  • Неодамнешно

Склопувачки Носач За Шишиња-Превозник За Шишиња 12 Што Може Да Се Преклопи – Носач За Складирање Шишиња За Вино За Повеќекратна Употреба-Носач

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на кука и Јамка НОСАЧ ЗА ШИШИЊА ШТО МОЖЕ ДА се СКЛОПИ ПОВЕЌЕКРАТНО – овој превозник за складирање шишиња со преклопување, цврст носач за шишиња со вино е фантастично решение за лесно носење повеќе шишиња вода, вино и други освежувања. Дизајниран да биде целосно склоплив, ова е лесен за складирање, пренослив носач за шишиња што ќе биде корисен во толку многу ситуации. СИЛЕН И ЦВРСТ НОСАЧ ОД 12 ШИШИЊА – изработен од најквалитетни материјали, оваа кутија за носење шишиња од 12 шишиња е супер силна и цврста со армирани, обложени рачки за лесно носење. Се испорачува засилена, отстранлива долна плоча за да се направи носачот на шишиња поцврст и делителот лесно може да се отстрани доколку сакате да ја користите гајбата за намирници, материјали за пикник или опрема за миленичиња. ИНФОРМАЦИИ ЗА ГОЛЕМИНАТА - овој носач на шишиња што се склопува има димензии 14,5 Л х 12,75 W x 10,75 H инчи кога е отворен и има капацитет безбедно да држи 12 шишиња со прицврстување на кука и јамка. Влошката може да се преклопи за да собере помалку шишиња доколку е потребно, и повторно да се прицврсти со затворање на куката и јамката за да се задржат на место. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО - ние сме многу сигурни во супериорниот квалитет и сигурност на нашиот склопувачки носач на шишиња. Ако имате какви било проблеми со вашето купување, ве молиме контактирајте не директно, во рок од 30 дена, за да можеме брзо да го решиме проблемот за вас. Затворање на кука и Јамка. НОСАЧ ЗА ШИШИЊА ШТО МОЖЕ ДА се СКЛОПИ ПОВЕЌЕКРАТНО – овој превозник за складирање шишиња со преклопување, цврст носач за шишиња со вино е фантастично решение за лесно носење повеќе шишиња вода, вино и други освежувања. Дизајниран да биде целосно склоплив, ова е лесен за складирање, пренослив носач за шишиња што ќе биде корисен во толку многу ситуации.