Наивокси Божиќни хартиени плочи и салфетки служат 50 вклучуваат 50 парчиња 9 'плочи за вечера, 50 парчиња 7' 'таблички за десерти и 100 салфетки за ручек за празнични заба?
  • Неодамнешно

Наивокси Божиќни хартиени плочи и салфетки служат 50 вклучуваат 50 парчиња 9 'плочи за вечера, 50 парчиња 7' 'таблички за десерти

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Уникатен дизајн : Ексклузивни елегантни елементи на Божиќните плочи и салфетки Тие се декоративни и додава тој посебен допир на вашиот собир за семејство за зимски празници или која било пригода. Пакетот вклучува : Бутик за подароци одмори 200 компјутери/Сет XMAS комплет за прибор за јадење вклучува 50pcs 9inch Божиќни вечери, 50 парчиња 7inch Божиќни десертни плочи и 100 салфетки за ручек. Висок квалитет : Овие божиќни плочи не се слаби. Убава и добро ја држи храната. Божиќните плочи се изработени од чист и здрав бел картон. На салфетки направени од 100% девица пулпа од дрво, отпечатена со мастило од храна. Лесно чистење : Божиќниот тематски сад е изработен од еколошки одделение за храна. Само што треба едноставно да располагате со хартиени плочи поставени по употреба. Димензии : Плочите за вечера измерат 9 ”во дијаметар и десертни плочи измерат 7”. Салфетките се 3-и мери 13 ”x 13” кога се расплетуваат и 6,5 ”x 6,5” кога се склопени. Уникатен дизајн : Ексклузивни елегантни елементи на Божиќните плочи и салфетки. Тие се декоративни и додава тој посебен допир на вашиот собир за семејство за зимски празници или која било пригода. Пакетот вклучува : Бутик за подароци одмори 200 компјутери/Сет XMAS комплет за прибор за јадење вклучува 50pcs 9inch Божиќни вечери, 50 парчиња 7inch Божиќни десертни плочи и 100 салфетки за ручек. Висок квалитет : Овие божиќни плочи не се слаби. Убава и добро ја држи храната.