Вифифицирање на не'рѓосувачки челик тивок отпад за отпадоци од педали 5L спална соба кујна отпад отпорна на висока температура што не може да се деформабилно со рач?
  • Неодамнешно

Вифифицирање на не'рѓосувачки челик тивок отпад за отпадоци од педали 5L спална соба кујна отпад отпорна на висока температура што не може да

DEN 630.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мала големина, мала тежина, компактна структура, лесна за движење на корпата Надворешната корпа е изработена од високо квалитетен 410 не'рѓосувачки челик, издржлив, отпорен на абење и може да се користи долго време. Внатрешната корпа е изработена од ПП пластика за заштита на животната средина, која е отпорна на висока температура и не е лесно деформирана, за да можете да ставите кеси за ѓубре во внатрешната корпа. Со рачката, телото на корпата усвојува технологија за сликање против отпечатоци од високи прсти, исклучителен изглед и практичност. Дното е направено со не лизгачка основа, која ефикасно го штити подот од гребнатини. Мала големина, мала тежина, компактна структура, лесна за движење на корпата. Надворешната корпа е изработена од високо квалитетен 410 не'рѓосувачки челик, издржлив, отпорен на абење и може да се користи долго време. Внатрешната корпа е изработена од ПП пластика за заштита на животната средина, која е отпорна на висока температура и не е лесно деформирана, за да можете да ставите кеси за ѓубре во внатрешната корпа. Со рачката, телото на корпата усвојува технологија за сликање против отпечатоци од високи прсти, исклучителен изглед и практичност. Дното е направено со не лизгачка основа, која ефикасно го штити подот од гребнатини. Карактеристики : мала големина, мала тежина, компактна структура, лесна за движење на корпата. Надворешната корпа е изработена од високо квалитетен 410 не'рѓосувачки челик, издржлив, отпорен на абење и може да се користи долго време. Внатрешната корпа е изработена од ПП Пластика за заштита на животната средина, која е отпорна на висока температура и не е лесно деформирана, така што можете да ставите кеси за ѓубре во внатрешната корпа.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Garbage Can
Material:
410 Stainless Steel
Color:
Sanding
Capacity:
5L
Application:
Office, Living Room, Kitchen, Bedroom, Bathroom, Hotel, etc.
Weight:
Approx. 1275g / 45 oz
Product Size:
Outer Barrel:
Approx. 22x14x29cm / 8.7x5.5x11.4in
Inner Barrel:
Approx. 20.5x12x24cm / 8.1x4.7x9.4in
Package List:
1 x Outer Barrel of Garbage Can1 x Inner Barrel of Garbage Can
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.