Зеродеко 2 парчиња Организатор на закачалки со чајни чанти за склопливи закачалки за облека шамија за закачалка Организатор на торба Организатор за закачување на ?
  • Неодамнешно

Зеродеко 2 парчиња Организатор на закачалки со чајни чанти за склопливи закачалки за облека шамија за закачалка Организатор на

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор на чанти за виси-силен капацитет за оптоварување, може да ги задоволи вашите потреби за складирање, што исто така е заштеда на простор Закана за појас- Оваа закачалка е совршена за одржување на вашите врски, торби, чанта, ремени и марами што се расплетуваа, неоткриени и уредни. Организатор на закачалка- Нашата чанта за закачување чанти не е само функционална и заштеда на простор, туку и убаво е да се погледне!. Држач на чанта за плакарот- Оваа ротирачка кука е многу погодна за висечки ремени, марами, ранци, капи, чанти, врски. Организатор на преклопна чанта- Оваа кука виси складирање, ротирачка кука од 360 степени, се вклопува во плакарот и не бара инсталација. Организатор на чанти за виси-силен капацитет за оптоварување, може да ги задоволи вашите потреби за складирање, што исто така е заштеда на простор. Закана за појас- Оваа закачалка е совршена за одржување на вашите врски, торби, чанта, ремени и марами што се расплетуваа, неоткриени и уредни. Организатор на закачалка- Нашата чанта за закачување чанти не е само функционална и заштеда на простор, туку и убаво е да се погледне!. Држач на чанта за плакарот- Оваа ротирачка кука е многу погодна за висечки ремени, марами, ранци, капи, чанти, врски. Организатор на преклопна чанта- Оваа кука виси складирање, ротирачка кука од 360 степени, се вклопува во плакарот и не бара инсталација. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на закачалка -Големина : 37.50x0 Хангар за торби. -Материјал : Кока за плакари со железо палто -Организатор на сребрена висина за плакари -уникатно дизајнирана закачалка за кука што лесно се вклопува во вреќа или чанта со рака.