Hursroor 3-во-1 Fidget играчки, притиснете ги своите поп-градежни блокови пакет за момчиња за девојчиња, сензорни играчки за аутизам за деца со аутизам, попули за деца училн?
  • Неодамнешно

Hursroor 3-во-1 Fidget играчки, притиснете ги своите поп-градежни блокови пакет за момчиња за девојчиња, сензорни играчки за аутизам

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Создадете стрела со нашите градежни блокови, ротирајте ја, кој и да е стрелката да игра вистината или да се осмели Дали имате тешко време да одлучите што да изберете? Вклучете ја стрелката и оставете ја среќата да ја заврши својата работа. Двајца играчи се свртуваат кон притискање 1-4 меурчиња. Победник е играчот кој го принудува противникот да го притисне последниот меур. Двајца играчи се вртат за да го ротираат спинерот и да се движат според резултатите. На вилушката, можете да се движите во која било насока. Победникот е играчот чие парче се спушта на парчето на противникот. Популарни играчки на Fidget - Секој градежен блок е висококвалитетна играчка за поп -фиџет. Движењето да се истурка поп и неговиот задоволувачки звук не само што може да им помогне на децата/возрасните да се смират и да се фокусираат, туку и да помогнат во намалувањето на симптомите поврзани со ADD/ADHD, аутизам, гризење на ноктите, вртење на косата и трескање на нозете. Сензорни играчки за деца со аутизам. Креативни градежни играчки и игри на табли - Нашите пакувања со фиџет имаат различни градежни блокови за да понудат идеи за отворено играње. Можете да направите Spinner DIY Fidget или што сакате, дури и игри на табли на кои можат да се придружат луѓето од сите возрасти. Колку повеќе блокови сте ги поседувате, толку покреативни начини да играте!. Забавни едукативни играчки-Нашите поп-блокови Fidget Pack можат да им помогнат на децата од предучилишна и училишна возраст да негуваат координација на рачно око, вештини за решавање проблеми и искри часови на имагинативна бесплатна игра, да ги одведат од електрониката. Тоа е семејна игра ноќ/градинка/предучилишна/училница за специјално образование мора да има!. Безбеден, издржлив, миење-секој поп-блок е изработен од силиконски и еколошки апс, безбеден и без мирис, издржлив и последен долг, вода што може да се пее, подобро за децата и околината. Пакетот за играчки на Figet Get вклучува : 20 градежни блокови на коцка, градежен блок на Пентагон, 1 голем градежен блок на триаголник, 1 мал градежен блок на триаголник, 1 спинер. Сосема 24 компјутери. THOUGHTFUL GIFTS - All kids love fidget toys, building blocks and board games, our Pop Blocks fidget toy pack with these 3 ways to play are best choice for boys and girls as birthday party favors, prize box toys for kids classroom, Christmas stocking stuffers, Филер за пината, карневалски награди, подароци за Ноќта на вештерките, полнила за торби со добра торба, велигденски корпи за корпи, подароци за Денот на благодарноста и новогодишни подароци. 20 градежни блокови на коцка. Популарни играчки на Fidget - Секој градежен блок е висококвалитетна играчка за поп -фиџет. Движењето да се истурка поп и неговиот задоволувачки звук не само што може да им помогне на децата/возрасните да се смират и да се фокусираат, туку и да помогнат во намалувањето на симптомите поврзани со ADD/ADHD, аутизам, гризење на ноктите, вртење на косата и трескање на нозете.