Vieue Абразивно мелење полирање од 195-парчиња 2 дискови за пескарење влажни дискови за пескарење на околу завршните дискови за завршни дискови со кука-и-јамки соборен?
  • Неодамнешно

Vieue Абразивно мелење полирање од 195-парчиња 2 дискови за пескарење влажни дискови за пескарење на околу завршните дискови за

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Црн силиконски карбид + сунѓер + метал Големина : 2 инчи. Диско и нишка на шипката : М6. Направено од висококвалитетна латекс хартија, погодна за влажна и сува употреба, за да можете да ја користите за уметност и занаетчиство, работа од дрво, насликани површини, фиберглас, автомобили, метали, накит, автомобили, огледала и пластични апликации за полирање и полирање. Нашите комплети за мелење се користат во полирање, гравура и сечење. Материјал : Црн силиконски карбид + сунѓер + метал. Големина : 2 инчи. Диско и нишка на шипката : М6. Направено од висококвалитетна латекс хартија, погодна за влажна и сува употреба, за да можете да ја користите за уметност и занаетчиство, работа од дрво, насликани површини, фиберглас, автомобили, метали, накит, автомобили, огледала и пластични апликации за полирање и полирање. Нашите комплети за мелење се користат во полирање, гравура и сечење. Материјал : Црн силиконски карбид + сунѓер + метализира : 2 инчидиск и нишка од шипка : M6 Made на висококвалитетна латекс хартија, погодна за влажна и сува употреба, така што можете да го користите за уметност и занаетчиски работи, работа од дрво, обоени површини, фиберглас, автомобили , метали, накит, автомобили, огледала и пластични апликации за полирање и полирање.