Меоки 24оз Патна Кригла, Тројно Изолирана Гимнастика Од Нерѓосувачки Челик Со Рачка и Капак од Слама и Голтка 2-во-1, Доказ За Истекување, Се Одржува Ладно 24 Часа или Т?
  • Неодамнешно

Меоки 24оз Патна Кригла, Тројно Изолирана Гимнастика Од Нерѓосувачки Челик Со Рачка и Капак од Слама и Голтка 2-во-1, Доказ

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗОЛИРАНА КРИГЛА ЗА ПАТУВАЊЕ : СО трослојна бакарна изолација, меоки шолја за кафе без пот за патување со капак тритан останува ладна 24 часа и топла 8 часа ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ТРИТАН И 100% КАПАК ОТПОРЕН на ИСТЕКУВАЊЕ : Направен со тритан Од Истман ВО САД, капакот за извртување е без БПА, издржлив и безбеден за миење садови и нуди цврста заптивка, што ви овозможува да го превртите капакот од слама за да пиете ладно кафе, и капакот за голтка за да вкусите топол чај. * Забелешка : Сламата (внатре) е отпорна на топлина и безбедна за топли пијалоци . 18/8 НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ЗА ХРАНА : Изработен од врвен нерѓосувачки челик кој е без БПА и нетоксичен, меоки еднократно и издржлив гимнастичар со рачка се спротивставува на ' рѓа, вдлабнатини и капки и обезбедува чист вкус и без пренос на вкус. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА ЧАШИ : СО заострена основа, меоки кригла за патување со рачка добро се вклопува во држачот за чаши за автомобил и добро ја држите вашата гимнастичарка—заварената рачка од 360 степени ви дава цврст и лесен стисок на вашите пијалоци.