Држач За Држач за Луксузни Чинии Држач За Кекси И Држач За Торта, Метална Решетка За Закуски Двостепен Држач За Торта Попладневен Штанд За Чај За Домашна Кујна Држа?
  • Неодамнешно

Држач За Држач за Луксузни Чинии Држач За Кекси И Држач За Торта, Метална Решетка За Закуски Двостепен Држач За Торта Попладневен Штанд

DEN 575.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : Околу 34 х 34 х 34,5 см Погоден за забави, свадби, родендени, ресторани, пекари, дипломи и дисплеи на прозорци, што е одличен начин за прикажување на вашите десерти. Совршен за прикажување колачи, кекси, мафини, овошје, десерти, предјадења или други закуски на масата. Нашите лавици за колачи не доаѓаат со чинии, можете да ги усогласите лавиците со вашите омилени чинии според вашите потреби. Изработен од врвен метален материјал и лесен за инсталирање кој може повторно да се користи долго време. Опис овој производ е одличен избор за сервирање десерт. Производот е златен држач за прикажување кој е изработен од метален материјал. Кружниот дизајн му овозможува да собере многу храна. Прекрасниот изглед го прави решетката ќе биде привлечна декорација во многу прилики, како што се роденден, свадба, чајна забава итн. Со деликатната изработка, изгледа шик и убаво.