Nuobesty STARDUP DERST 2022 биро календар, мини календар на жица Дневен распоред на планер Организатор подлога Месечен календар домашна канцеларија Десктоп декор Училиште за ?
  • Неодамнешно

Nuobesty STARDUP DERST 2022 биро календар, мини календар на жица Дневен распоред на планер Организатор подлога Месечен календар домашна канцеларија

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【2022 Календар на бирото】- Со едноставен и модерен дизајн, овој календар на работната површина може да застане, исто така, украсете го вашиот дом 【Дневен планер за планер на распоред】- Совршен календар на бирото го прави вашиот живот поефикасен. Користејќи го овој месечен календар за биро, можете да ги намалите белешките, идеите, состаноците, состаноците, итн. За да ги подобрите вашите вештини за управување со времето и да станете најдобра верзија на себе. 【Никогаш не заборавајте да се дружите- на родендени, годишнини, нови години, Велигден, Божиќ и други празници, подгответе подароци на време за пријателите, семејството и колегите да ја искажат вашата грижа и loveубов. Дневниот планер за распоред може да се даде и како подарок за зафатените луѓе. 【Календар на таблети и канцелариски таблети- Календар за канцелариски таблети за наставници, канцелариски работници или дневни планери, да пишуваат пораки за тоа, како што е важна работа. 【Добро изработка】- мини календар на жица изработен од квалитетен материјал за хартија, густ, лесен, издржлив, не е лесен за. Опис ✪ Овој календар на бирото од 2022 година е стилски и свежа боја, со јасно печатење и богата содржина. Датумите за празници се јасни на прв поглед. Празното на задниот дел може да се користи за да се напишат меморандуми или планови како Дневен организатор на планер за распоред, што е погодно.