Металиксичност навртки од 20 парчиња, јаглероден челик половина хексадецимален вметнат ореви - за механички сврзувачки елементи за мебел, златен тон
  • Неодамнешно

Металиксичност навртки од 20 парчиња, јаглероден челик половина хексадецимален вметнат ореви - за механички сврзувачки елементи за мебел,

DEN 635.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[1] : Примени на - Завртката за наврт се користи за метални плочи или неметални, дрво и други плочи во градежништвото на куќите, а може да се користи и во склопот на мебел, тенок железо од домаќинството, опрема за опрема и друга машина и лесни индустриски производи [2] : Спецификација - Големина на низата : M8 (DIA); Големина на дупче за дупчење : 11мм/0,43 "(ч); должина : 18мм/0,71" (л); Надворешен дијаметар на главата : 16мм/0,62 "(г). Материјал со јаглероден челик со финиш на цинк, висока цврстина, без низа, отпорност на абење и совршена отпорност на корозија. Заменете ја традиционалната орев за заварување, направете го проблемот со металниот лист, заварувањето на тенки цевки и фузибилно. [5] : Инсталирајте - Оревот на заниткувањето е дизајнирана да го реши проблемот дека материјалот е премногу тенок за да ја обработи конецот. Треба да се заниша со пневматска или рачна алатка за рачно. Периферијата на дупката е деформирана, а деформираниот предмет се притиска во жлебот на водичот. Ова го постигнува ефектот на заклучување. [1] : Примени на - Завртката за наврт се користи за метални плочи или неметални, дрво и други плочи во градежништвото на куќите, а може да се користи и во склопот на мебел, тенок железо од домаќинството, опрема за опрема и друга машина и лесни индустриски производи. [2] : Спецификација - Големина на низата : M8 (DIA); Големина на дупче за дупчење : 11мм/0,43 "(ч); должина : 18мм/0,71" (л); Надворешен дијаметар на главата : 16мм/0,62 "(г). Материјал со јаглероден челик со финиш на цинк, висока цврстина, без низа, отпорност на абење и совршена отпорност на корозија. Заменете ја традиционалната орев за заварување, направете го проблемот со металниот лист, заварувањето на тенки цевки и фузибилно. [5] : Инсталирајте - Оревот на заниткувањето е дизајнирана да го реши проблемот дека материјалот е премногу тенок за да ја обработи конецот. Треба да се заниша со пневматска или рачна алатка за рачно. Периферијата на дупката е деформирана, а деформираниот предмет се притиска во жлебот на водичот.

Material:
Carbon Steel
Color:
Gold Tone
Finish:
Zinc Plated
Head Type:
Flat Head
Body Design:
Half Hex
Thread Size:
M8(Dia)
Drill Hole Size:
11mm/0.43(H)
Length:
18mm/0.71(L)
Head Outer Diameter:
16mm/0.62(D)
QUANTITY INCLUDED - 20pcs x Rivet Nuts:
ADVANTAGE - All use carbon steel material, zinc plating finish, high hardness, no-rust, wear-resistance, and perfect corrosion resistance. Replace the traditional welding nut, make up for the problem of metal sheet, thin tube welding and fusible.:
INSTALL - The rivet nut is designed to solve the problem that the material is too thin to process the thread. It needs to be riveted with a pneumatic or hand rivet tool. The teeth of the nut are pressed into the plate by an external force so that the periphery of the hole is deformed, and the deformed object is pressed into the guide groove. This achieves the locking effect. :