Книга за складирање на накит Homoyoyo, чисти торби за складирање, лаблет накит, јасни организаторски торби, готовина, торбички торбички за накит, торба за шминка, држач ?
  • Неодамнешно

Книга за складирање на накит Homoyoyo, чисти торби за складирање, лаблет накит, јасни организаторски торби, готовина, торбички торбички

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластика Кенди за слабости : Уживајте во транспарентната книга за складирање на накит : Ставете ја во чантата. Многу погодно за прикажување на вашите сакани обетки во организирана и уредна кога, шопинг, совршен придружник за патувања за празници. Торба за бифе од бонбони : Организатор за обетки за накит. Сигурен и удобен : Дизајнот на книгата може вашиот накит и да го одржува нормално. Чувајте ги сите обетки подалеку од обетките на спротивната страница и избегнувајте ризик да ги гребете. Организатор на книги за накит : Направено од материјали со висок степен, може да биде за некое време и е. - торбата за накит е лесна за употреба и може да се постави на масата, во дневната соба и спалната соба. Плик за мали картички : Албум за складирање на накит. Широк спектар на употреба : Главно може да собере прстени, обетки и ѓердани. Можете исто така да ги сумирате и сортирате монистра, копчиња, сувенири и монети според вашите хоби. Книга за складирање на ушите : Може да биде добар избор за подароци за вашите пријатели, тие ќе бидат многу. Список на пакети 1 X Карактеристики на торбата за складирање на накит - Материјал : Пластична торба за складирање на обетки. - Големина : 24.59in книга за складирање на обетки. - Боја : Како што е прикажано торбичката за пакување. - Волумен на светлина, компактен дизајн, лесен за носење и употреба. Тие се многу погодни за складирање накит, како што се прстени, ѓердани, обетки, нараквици, итн. Книга за складирање на накит. - Мала големина и силна практичност, тоа е практична торба за подароци за други дневни потреби, зголемувајќи ја популарноста на торбата за организатор на накит за подароци.