ЈУЧЕНГ 3Д Женски Модел На Карличен Под Карличен Модел Карлична Големина Анатомски Модел На Карлица Женски Карличен Модел Со Мускули За Анатомија Модел На Коски За ?
  • Неодамнешно

ЈУЧЕНГ 3Д Женски Модел На Карличен Под Карличен Модел Карлична Големина Анатомски Модел На Карлица Женски Карличен Модел Со Мускули

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетен целосен пвц женски скелет на карлицата и модел на органи Вклучува детални претстави на топографијата на коските, лигаментите, како и мускулите на карличниот под и женските карлични органи. Внатрешните карлични органи како што се ректумот, мочниот меур и матката може да се отворат за понатамошно истражување на внатрешните структури. Дизајниран и изграден За Да биде што е можно попрецизен Совршен За учениците и наставниците. Ако имате какви било прашања, слободно испратете ни е-пошта, ние ќе се потрудиме да одговориме на вашето барање во рок од 24 часа. Висококвалитетен целосен пвц женски скелет на карлицата и модел на органи. Вклучува детални претстави на топографијата на коските, лигаментите, како и мускулите на карличниот под и женските карлични органи. Внатрешните карлични органи како што се ректумот, мочниот меур и матката може да се отворат за понатамошно истражување на внатрешните структури. Дизајниран и изграден За Да биде што е можно попрецизен Совршен За учениците и наставниците.

Size:
life size Material