Доо Хартија За Завиткување Подароци, 1 Лист Божиќна Хартија за Завиткување 5070 см Декорација НА Цртани Филмови САМ Роденденски Подарок Хартија Обложена Картонска З?
  • Неодамнешно

Доо Хартија За Завиткување Подароци, 1 Лист Божиќна Хартија за Завиткување 5070 см Декорација НА Цртани Филмови САМ Роденденски Подарок

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучен пакет : 1*хартија за Завиткување Компјутер € Големина : Секое парче хартија е Околу 50*70 см, Доволно за да се одржат подароци од различни големини. ● Висок квалитет : хартија за завиткување подароци, Создадена Со еколошки хартиени материјали и соодветна дебелина на хартија, не се грижите за кинење или рипување додека завиткувате. ● Широко Користен : Совршен За роденден, празник, Божиќ, Ден На Децата, свадба, Ноќта на Вештерките, Ден На Мајката, туш за бебиња, обвивка за подароци за дипломирање. Што може да ги задоволи вашите различни потреби за пакување. Совршена хартија за завиткување подароци. Одличен е и за занаетчиски проект. Оваа хартија за завиткување е идеална за хартија во позадина, декорација на маса, декорација на подароци, кутија за подароци, декорација на забави. ● Внимание : хартиите за завиткување се преклопуваат при испорака, неизбежно е да има малку набори.