Согудио Мало Огледало Огледало За Суета За Шминка, Десктоп Двострано Огледало За Убавина Повеќекратно Зголемување Козметичко Огледало 360° Вртливо Огледало За Шми?
  • Неодамнешно

Согудио Мало Огледало Огледало За Суета За Шминка, Десктоп Двострано Огледало За Убавина Повеќекратно Зголемување Козметичко

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Зголемување Со Висока Дефиниција : ефектот од двете страни е идеален за секого нанесување шминка, носење контактни леќи и пинцета на веѓите, бричење, стилизирање на косата, нега на лице или нанесување маскара *Огледало за шминка е најдобро за ПРЕЦИЗНОСТ : 3x Зголемување видете јасно вашите карактеристики на лицето, донесе подетален изглед, како и јасна визија за време на шминка апликација. * ● СЕОПФАТНО : Овозможува ротација од 360 степени, може да го прилагоди огледалото според соодветниот агол на гледање, да ви даде совршен агол на гледање. * * Висок КВАЛИТЕТ : Огледало Во Бањата Лесен за инсталирање, Добар квалитет, шушкав антикорозивен и издржлив, може да се користи долго време. * € ДИЗАЈН : Совршен За секоја спална соба бања, земете го ова огледало со вас каде и да одите,совршено е и за патување. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК И Широка Употреба : Зголеменото осветлено Огледало за Шминка е одлична идеја за подарок, денот на Мајките, за сестрите, сопругите, девојките, шминкерите.хотел, приватен автомобил и патување.Опис на производот : Ова огледало е корисна алатка за женска апликација за шминка и машко бричење,Ова огледало обезбедува јасна визија за секое дотерување.