Видео Игра Забава Ви Благодариме Налепница Етикети, 2 Партија Круг Налепници, Одлично За Партијата Услуги, Плик Печати &засилувач; Добрите Кеси(54 Брои)
  • Неодамнешно

Видео Игра Забава Ви Благодариме Налепница Етикети, 2 Партија Круг Налепници, Одлично За Партијата Услуги, Плик Печати &засилувач;

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Карактеристики : Водоотпорен, Силен лепак налепници од 2 инчи за забави со мазна малку сјајна завршница (така што е сјајна) ЛЕПЛИВА ЗА ДА ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРАМ КАРТИЧКИ ПЛИКОВИ, КУТИИ ЗА ПОДАРОЦИ и ДРУГИ ПОВРШИНИ СВЕТЛИ БОИ И ПРЕКРАСНИ ДИЗАЈНИ ОДЛИЧНИ ОПЦИИ за МАЛИ БИЗНИСИ и ЛИЧНА УПОТРЕБА Висок Квалитет : овие налепници за благодарност се направени од премиум квалитетна обложена хартија и ламиниране,самата етикета не е искината,многу лесно се олупи од подлогата и цврсто се лепи на која било површина. Разновидност на употреба : ќе добиете 54 налепници, така што има многу да им дадете на сите што присуствуваат на роденденската забава. Залепете ги на добри чанти, услуги за забави, кутии, ознаки или можете дури и да ги користите како заптивки за пликови на вашите благодарници. Овие забавни налепници ви помагаат да ги координирате сите мали детали за вашата прослава.