ЏОЈХОШ Безжични Bluetooth Слушалки, Bluetooth 5.2 Безжични Ушни Пупки Со Куќиште За Полнење Стерео Звучни Слушалки Безжични Слушалки Со Микрофон 35h Playtime &засилувач; Дисплеј З?
  • Неодамнешно

ЏОЈХОШ Безжични Bluetooth Слушалки, Bluetooth 5.2 Безжични Ушни Пупки Со Куќиште За Полнење Стерео Звучни Слушалки Безжични Слушалки Со Микрофон

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Bluetooth 52 и Спарување Во Еден Чекор● bluetooth слушалки се одликува со напредната технологија bluetooth 5.2 и на bluetooth слушалки, обезбедувајќи најбрзо спарување, стабилно поврзување и пренос на сигнал, што совршено ќе одговара на таблети, лаптопи, Андроид, i Phone и други паметни телефони. Овие безжични слушалки автоматски ќе се вклучат и ќе влезат во статус на спарување кога ќе го отворите капакот на куќиштето за полнење и ќе можете да ги спарите слушалките во Поставките За Bluetooth на вашиот телефон. €Hi-Fi Стерео Звук Quored Напојуван од моќна единица за возач на звучници од 13мм и акустична структура со половина уво, T6 Bluetooth 5.2 безжични слушалки обезбедува фантастичен звук покрај вашето уво со мек бас, јасен висок тон. Безжичните слушалки нудат навистина извонредно звучно искуство. Само кажете збогум на жичените слушалки и поздравете ја слободата на движење. €Дисплеј за напојување и 35h Playtime€безжични слушалки карактеристики со паметен LED дигитален дисплеј, лесно можете да ја знаете потрошувачката на батеријата и на слушалките bluetooth и на куќиштето за полнење за да можете да го совладате најдоброто време за полнење. Овие Слушалки За Bluetooth можат да траат 5 часа време за играње со едно полнење и обезбедуваат дополнителни 30 часа време за играње со куќиште за полнење. Целосна музика околу вас во текот на целиот ден. ●Паметна Контрола На Допир ● безжичните слушалки без напор ќе управуваат со репродукција на аудио и повици со повеќефункционалната табла на допир и микрофонот на секоја вистинска безжична слушалка, без да го извадите телефонот. Паметното копче на допир, исто така, може да ви помогне лесно да постигнете повеќе функции, како што се јачина на звук+, јачина на звук - и сири овозможи, што ви носи поголема погодност додека слушате музика и остварувате повици. € Ipx6 Водоотпорен Qluetooth безжични слушалки и неговото куќиште за полнење и двете имаат ipx6 водоотпорна и отпорна на пот технологија за ефикасно спречување на оштетување на прскањето од пот и капки дожд. Така, нашите водоотпорни bluetooth слушалки се дефинитивно вашиот најдобар придружник за спорт, фитнес и секојдневниот живот. (ЗАБЕЛЕШКА : Не за пливање).2 и Спарување Во Еден Чекор● bluetooth слушалки се одликува со напредната технологија bluetooth 5.2 и на bluetooth слушалки, обезбедувајќи најбрзо спарување, стабилно поврзување и пренос на сигнал, што совршено ќе одговара на таблети, лаптопи, Андроид, i Phone и други паметни телефони. Овие безжични слушалки автоматски ќе се вклучат и ќе влезат во статус на спарување кога ќе го отворите капакот на куќиштето за полнење и ќе можете да ги спарите слушалките во Поставките За Bluetooth на вашиот телефон.