Амосфун 4 парчиња Држачи За Божиќни Садови Ножеви Вилушки Торба Новогодишна Елка Снегулка Сребрени Садови Џебови Божиќни Центри Украси За Трпеза Божиќни Празничн?
  • Неодамнешно

Амосфун 4 парчиња Држачи За Божиќни Садови Ножеви Вилушки Торба Новогодишна Елка Снегулка Сребрени Садови Џебови Божиќни Центри Украси

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Торбите со вилушка и нож се совршени за украсување трпезариска маса За Божиќ за да ја осветлат вашата вечера Тоа е модерен, креативен, исто така е многу корисен додаток осветлете го вашиот изглед, и како подарок. Симпатична божиќна шема дизајн на снегулки како прибор за јадење, сребрени садови, држачи за садови. Исклучителен украс На Новогодишна елка, врата, прозорец за да го направите местото убаво и полно со празнична атмосфера. Изработени од материјали со врвен квалитет, отпорни на абење, издржливи и воскреснати. Опис направена од висококвалитетен материјал, оваа креативна Торбичка За Чување Божиќна вилушка и нож е издржлива и долготрајна со нежен и симпатичен изглед. Специјално е дизајниран да држи прибор за јадење како декорација на трпезариска маса За Божиќ. Навистина може да додаде забавна и празнична атмосфера за забава и да ви донесе повеќе изненадување.