Реми 3 Парчиња Држач За Торта Поставете Метален Држач За Кекси Држач За Држач За Кекси Десерт Декор За Чинија За Туширање За Бебиња Свадба Чај Забава Роденденски За?
  • Неодамнешно

Реми 3 Парчиња Држач За Торта Поставете Метален Држач За Кекси Држач За Држач За Кекси Десерт Декор За Чинија За Туширање За Бебиња

DEN 351.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Силен и издржлив : овој комплет за држачи за торта е изработен од квалитетен метал, изработен од железо во обоена завршница за печење, со стабилна основа, безбеден за употреба, силен и издржлив, не бледнее или ' рѓа, што лесно може да ги собере тортата, бонбоните, колачињата или овошјето Убава комбинација : овој пакет содржи 3 парчиња штандови за торта со различни големини, вклучуваат 1 парче држач за кекси од 3 нивоа, 1 парче правоаголна тава за торта, 1 парче тркалезна тава за торта. Декорација на забави : овие метални држачи за кекси можат да бидат убав избор за секоја прослава, можете да ги покажете овие прекрасни парчиња на забави, тушеви за бебиња, Божиќ, свадби, дипломи, Денот на Благодарноста или за украсување на домот. Исклучителна изработка : овие држачи за држачи за кекси изгледаат привлечно и убаво, со елегантен шуплив и метален раб сличен на чипка, што го прави комплетот за држачи за торта извонреден и нежен, лесно може да привлече внимание од вашиот гостин. Лесен за употреба и склопување : овој декор за плочи за десерт е лесен за употреба и склопување, ги ставаме деловите што треба да се соберат заедно, така што треба само да ги поврзете интерфејсите и да ги затегнете според ротацијата на завртката. Силен и издржлив : овој комплет за држачи за торта е изработен од квалитетен метал, изработен од железо во обоена завршница за печење, со стабилна основа, безбеден за употреба, силен и издржлив, не бледнее или ' рѓа, што лесно може да ги собере тортата, бонбоните, колачињата или овошјето. Убава комбинација : овој пакет содржи 3 парчиња штандови за торта со различни големини, вклучуваат 1 парче држач за кекси од 3 нивоа, 1 парче правоаголна тава за торта, 1 парче тркалезна тава за торта. Декорација на забави : овие метални држачи за кекси можат да бидат убав избор за секоја прослава, можете да ги покажете овие прекрасни парчиња на забави, тушеви за бебиња, Божиќ, свадби, дипломи, Денот на Благодарноста или за украсување на домот.

Material:
metal
Color:
as picture shown
Quantity:
3 pieces
Package includes:
1 x 3 Tier cupcake holder :
1 x Rectangular cake pan :
1 x Round cake pan :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :