1/2 Додаток За Филтер За Седимент Филтер За Вода Т Цедалка Со 80меш Филтер Екран Пластично Црево Филтер Пресврт-На Цедалка За Цевки За Општинска Вода, Градинарско Цре?
  • Неодамнешно

1/2 Додаток За Филтер За Седимент Филтер За Вода Т Цедалка Со 80меш Филтер Екран Пластично Црево Филтер Пресврт-На Цедалка За Цевки За

DEN 995.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Функција●цедилката за вграден филтер е погодна за градинарски црева и подлошки под притисок, кои можат ефикасно да ги филтрираат нечистотиите и да го зголемат работниот век на опремата за вода ●304 Екран За Филтрирање Од Нерѓосувачки Челик ● екранот на филтерот е изработен од нерѓосувачки челик 304,може да се пере,еднократно и издржлив. ●Дебело Надворешно Шише●надворешното шише на филтерот за талог е задебелен пластичен материјал за КОМПЈУТЕР,кој тешко се оштетува или крши со сигурен квалитет. ①Лесен за Инсталирање И Чистење.Можете да го инсталирате за неколку минути,а транспарентното куќиште го олеснува набљудувањето на филтрацијата на филтерот.И може да се користи подолго време без честа замена. ●Пренослив И Мал ● овој филтер за цевки е мал по големина,пренослив и не зафаќа space.It може да се инсталира на различни места како што се градини,кујни,бањи и R.Достапно во различни големини за да се задоволат различните потреби за цевки. Филтер За Филтер За Вода За Седимент Карактеристики На Филтерот За Цедалка За Филтрирање : Големина( Опционално) : 1/2" или 3/4" Или 1 " Филтер Екран(Опционално) : 40меш / 80меш Материјал : Најлон Врв + 304 Екран за филтрирање од нерѓосувачки Челик + Надворешна Обвивка На КОМПЈУТЕР. Отстранете Ги Нечистотиите додатокот за филтер за вода за седимент е од суштинско значење за филтрирање на домаќинствата талог или нечистотии Од faucets.