38 парчиња/Комплет Комплет За Жига За Обработка На Дрво, 30 Иглички За Шпилка За Дрво +3 Дупчалка + 3 Прстен За Растојание +1 Жига За Шпилка+1 Клуч, Алатки За Рачни Жига За ?
  • Неодамнешно

38 парчиња/Комплет Комплет За Жига За Обработка На Дрво, 30 Иглички За Шпилка За Дрво +3 Дупчалка + 3 Прстен За Растојание +1 Жига За Шпилка+1

DEN 231.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ИЗДРЖЛИВ : 38 парчиња/поставен локатор со права дупка, усвојува висококвалитетни материјали, издржливи во употреба ●ПРИЛАГОДЛИВ : растојанието помеѓу дупката за дупчење и работ на дрвото може да се прилагоди напред и назад. €ТОЧНИ : со точност на ниво на милиметар, растојанието може прецизно да се прилагоди, погодно за обработка на дрво. Quick DOIG : може брзо да ја одреди централната дупка и страничната дупка, која може да се користи за спојување на тркалезни шпилки. ●АПЛИКАЦИЈА : Погоден за дупчалки од 6мм 8мм10мм, тој е одличен додаток за работа на дрво. Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Дупчалка Локатаматеријал : Опсег НА Прилагодување НА ПЛАСТИКА АБС : 4-45мм/0,16-1,77 неприменливи Дупчалки : Погоден за 6мм 8мм10мм Вежба За Дупчење Конфигурација на производот : 1 парчиња Локатор На Права Дупка, 1 парчиња 6мм Дупчалка За Дрво, 1 парчиња 8мм Дупчалка За Дрво, 1 парчиња Дупчалка За Дрво од 10мм, Прстен За Растојание Од 1 Парчиња 6мм, Прстен за Растојание од 1 Парчиња 8мм, прстен за растојание Од 10мм, 10 парчиња 6мм спојници, 10 Парчиња 8мм спојници, 10 парчиња 10мм спојници, 1 Парчиња Мал клуч Големина : Прибл.