Н / А / Учат Кинески За Деца Постер Во собата. Двојазично Со Кинеско-англиски јазик. За Деца, Мали деца и Деца од Предучилишна возраст. Вклучени Видеа За Учење. Со Поед?
  • Неодамнешно

Н / А / Учат Кинески За Деца Постер Во собата. Двојазично Со Кинеско-англиски јазик. За Деца, Мали деца и Деца од Предучилишна возраст. Вклучени

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? УЧЕТЕ СО МАЈЧИН ЈАЗИК НА МАНДАРИНА Секој постер доаѓа со свое учење / аудио видео раскажано од мајчин јазик. ? НАВИСТИНА ДВОЈАЗИЧНА СОДРЖИНА. Сите содржини на англиски, Поедноставен Кинески И Пињин за лесно учење. ? СОЗДАДЕТЕ СРЕДИНА БОГАТА СО ПЕЧАТЕЊЕ. Околината богата со печатење поттикнува вештини потребни за читање и пишување, особено важни при учење нов јазик. ? ВРВЕН КВАЛИТЕТ. За разлика од другите комплети постери, овие постери се ламинирани, испорачани рамни и издржливи, така што ќе го издржат тестот на времето и почетните мали деца. ? САКАЈТЕ ГО ТОА ИЛИ ВАШИТЕ ПАРИ НАЗАД. Ако апсолутно не сакате Малку Кинески постери, ние ќе ви ја вратиме целата сума за купување во рок од 30 дена. Дали знаевте дека е многу важно да создадете средина богата со печатење кога учите нов јазик? Околината богата со печатење помага да се поттикнат вештините потребни за читање. Децата почнуваат да откриваат знаци кои им помагаат да сфатат зборови што ги гледаат што ги поставува темелите за читање. Конечно, средина богата со печатење, исто така, поттикнува интерес за пишување. Децата сакаат да го моделираат она што го гледаат околу себе и да комуницираат во писмена форма. Ако децата се во средина која има етикети, знаци и графикони, тие рано ќе бидат изложени на букви, зборови и бројки и ќе воспостават врски помеѓу буквите и функциите што ги служат. Ние сме три мајки врз Основа На Источниот Брег кои се исклучително страсни за пренесување На Кинеската култура и јазик на нашите деца. Секој сет доаѓа со 10 постери и секој постер опфаќа различна важна тема во животот на детето : Броеви, Храна, Емоции, Празници, Годишни Времиња, Кинески Зодијак, Форми, Бои, Семејство, Вообичаени Фрази.