Налепници За Нокти Марди Грас Налепници За Уметност За Нокти Самолепливи Карневалски Декор За Нокти Ѓердан Кловн Круна Златно Жолто Зелена Налепница За Декорациј?
  • Неодамнешно

Налепници За Нокти Марди Грас Налепници За Уметност За Нокти Самолепливи Карневалски Декор За Нокти Ѓердан Кловн Круна Златно Жолто Зелена Налепница

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Марди Грас Налепници За Уметност За Нокти : ќе добиете 6 налепници за нокти со тематика на карневалот со околу 500 дезени Налепниците за нокти се главно зелени, виолетови и златни. Различни обрасци и доволни бројки се доволни за да ги задоволат вашите потреби и замени, а исто така можете да ги споделите со пријателите во салонот за нокти. Украсете ги ноктите за да бидат попривлечни на карневалска забава!. Априлски Комплет За Уметност За Нокти : вклучувајќи ѓердани, капи, тапани, маски за кловн, круни, високи потпетици, балони, вратоврски, очила итн. Многу е погоден за карневалски забави и ги прави вашите нокти пошарени. Големината на секоја налепница за нокти е 4, 1х3, 1 инчи/10, 5х8 см. Се вклопува во вашата козметичка кеса и е многу погодно!. 3д Самолепливи Налепници за Нокти : слатки карневалски налепници за нокти се лесни за употреба. Самолепливите налепници за нокти се погодни за повеќето природни нокти или вештачки нокти или акрилен лак, без вода. Лесно се нанесува, изберете ја омилената шема, само излупете ја со пинцета и нежно залепете ја на ноктите, а потоа нанесете слој лак. Најдобро е да нанесете бел или обоен лак на прајмерот. Забава за жени/Девојки Фаворизирајте Украси за Нокти : одлични подароци за женски пријатели, мајки, сопруги и ќерки/деца. Погоден за украсување на ноктите и ноктите на нозете. Погоден За забава во Марди Грас, карневалска забава, салон за нокти, чајна забава, женска спа забава, забавна тема за шминка за девојки.