Еден сет од 120мм Х 120мм Алуминиумска Легура квадрати За позиционирање Од 90 Степени Стеги Под Прав Агол столар алатка агол стегање квадрат за Слика Рамка Кутија Каби?
  • Неодамнешно

Еден сет од 120мм Х 120мм Алуминиумска Легура квадрати За позиционирање Од 90 Степени Стеги Под Прав Агол столар алатка агол стегање квадрат за

DEN 744.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алуминиумска Легура(6061-Т6) квадрати стеги ЦПУ Обработен од цврст блок од алуминиум, издржлив материјал, ќе трае со години. Површинска Обработка на површината, издржлива и отпорна на корозија. Лесен за Употреба,Закосени рабови, лесен за ракување и нема да ги оштети кревките рабови за сечење. Постојат различни дупки за одредување, обезбедување на вашата работа поудобно. Дизајниран да биде прицврстен на кутии, рамки за слики, кабинети за полици, заварување од 90 степени и за надворешни агли. Алуминиумска Легура(6061-Т6) квадрати стеги. ЦПУ Обработен од цврст блок од алуминиум, издржлив материјал, ќе трае со години. Површинска Обработка на површината, издржлива и отпорна на корозија. Лесен за Употреба,Закосени рабови, лесен за ракување и нема да ги оштети кревките рабови за сечење. Постојат различни дупки за одредување, обезбедување на вашата работа поудобно. Дизајниран да биде прицврстен на кутии, рамки за слики, кабинети за полици, заварување од 90 степени и за надворешни агли.