Фусанг 2 парчиња Златен Сребрен Хромиран Прав За Нокти, Нагласете Метален Пигментиран Хром Во Прав Со Апликатори За Сунѓер Издржлив Долготраен Мазен Сјај Во Прав З?
  • Неодамнешно

Фусанг 2 парчиња Златен Сребрен Хромиран Прав За Нокти, Нагласете Метален Пигментиран Хром Во Прав Со Апликатори За Сунѓер Издржлив Долготраен

DEN 111.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Qhrome Nail Podrome_ златен сребрен хромиран прав за нокти лесно може да ги украси и подобри вашите нокти за да создаде ефект што го сакате, давајќи им на вашите нокти мазен, сјаен и гламурозен изглед ?Quith Callity Fine И мазна висококвалитетна пудра, флексибилна и практична, издржлива и заштита на животната средина, носат удобно искуство на вашите нокти и кожа. Долготрајниот сјај, атрактивниот ефект на огледало, може да ги задоволи вашите дневни потреби за шминка. ?●Лесен За Нанесување ● хромираниот прав за нокти лесно се нанесува, лесно може да се користи на природни нокти или други видови нокти, лесен за употреба дизајн на уметност ЗА нокти, дури и лесно можете да го направите вашиот идеален стил на уметност за нокти дома. ?€Исклучителен Сет Xhrome sowder во прав содржи 1 сребрен хром прашок за нокти + 1 златен хром во прав за нокти, две најпопуларни бои, користете ја омилената боја според вашето расположение, апликаторот за сунѓер е многу лесен за нанесување, лесно се лепи пудрата на вашите нокти.