ЏИЏИ-ЏЕЈ Џеј Ѕвездена Ноќ Светлосен Проектор Астронаут ПРЕДВОДЕНА Проекција Светилка Со Далечински Управувач, Прилагодлив Агол На Главата, Подарок За Деца Возрас?
  • Неодамнешно

ЏИЏИ-ЏЕЈ Џеј Ѕвездена Ноќ Светлосен Проектор Астронаут ПРЕДВОДЕНА Проекција Светилка Со Далечински Управувач, Прилагодлив Агол На

DEN 559.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ Проекциски Ефект ® ефектот на проекција на астронаутскиот проектор е многу убав,создава живописно ѕвездено небо со овие проекциски филмовиНеговата глава може да се прилагоди на 90 степени, а рацете може да се прилагодат на 360 степени по желба. ● Опционално Осветлување ● овој проектор за ѕвездено небо може да префрли различни светла на will.It е операција на далечински управувач, можете да ја изберете светлината што ја сакате со еден touch.It исто така го смирува расположението и им помага на луѓето кои се депресивни и под стрес. ● Употреба На повеќе сцени ● овој проектор со висока дефиниција може да проектира блескави lights.It има широк опсег на проекција и може да се примени на различни сцени.Создадете релаксирачка и романтична средина,дозволувајќи им на вашите пријатели да се чувствуваат во топла и релаксирачка атмосфера. ● Мултифункционална Работа ●Дизајнот На Тајмерот За Автоматско Исклучување ви овозможува да поставите време околу 45/90 минути, целата функција автоматски ќе се исклучи додека времето е завршено, ефикасно да реализирате заштеда на енергија.