Спреј За Лупење на стапалата За Суви Испукани Стапала, Брзо Отстранете Ја Мртвата Кожа И Калусите, Одржувајте Ја Кожата На Стапалото Мека И Мазна, Хидрирајќи Го Спр?
  • Неодамнешно

Спреј За Лупење на стапалата За Суви Испукани Стапала, Брзо Отстранете Ја Мртвата Кожа И Калусите, Одржувајте Ја Кожата На Стапалото Мека

DEN 187.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+Нога Кора Спреј Зелен Чај Нафта + нога пилинг портокалово масло спреј навлажнувачки хидратантни негуваат излупи спреј, отстранете ја ногата мртва кожа за неколку секунди! ●Неверојатна Ефикасност ● ја Чисти кожата На стапалата, овој спреј за пилинг за стапала нежно ја чисти и ја храни кожата на стапалото истовремено за да помогне да се подигне кожата влажна и против сува, груба. Погодност и брза за употреба, без лош мирис, без иритација. ●Нежна Нега На Стапалата Нашиот спреј за пилинг за стапала масло Од портокал Нежно ја чисти и ја храни кожата на стапалото истовремено за да помогне да се подигне кожата влажна и против сува, груба. Е лесен За Употреба Се препорачува да ги натопите стапалата околу 10 минути за да ги омекнете кутикулите. Испрскајте го спрејот за лупење на стапалото врз силно излупените стапала, нежно тријте го со рацете или истријте го со крпа.