Воангер 210 Парчиња Силиконска Нараквица Привлечност Гумени Нараквици Привлечност Мали Нараквици Приврзоци Разбој Пријатели Шарм Разбој Гумени Ленти Комплет За И?
  • Неодамнешно

Воангер 210 Парчиња Силиконска Нараквица Привлечност Гумени Нараквици Привлечност Мали Нараквици Приврзоци Разбој Пријатели Шарм Разбој

DEN 287.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изобилство За Употреба и Замена : ќе добиете 210 парчиња гумени ленти разбој шарм во 30 стилови, 7 парчиња по стил, со симпатичен изглед и фина изработка, доволни за задоволување на вашата секојдневна употреба, замена и споделување барања САМОСТОЈНО Време : нашите привлечности на нараквици се идеални додатоци ЗА изработка НА САМ, погодни за изработка на нараквици, ѓердани, обетки, глуждови, привезоци, брошеви, глуждови и многу други занаети, зајакнувајќи ја способноста за раце. Практична Висечка Дупка : секој силиконски шарм за нараквици има висечка дупка на врвот, лесна за носење и чување, може да се закачи на вашите клучни прстени, ранци, чанти, ремени, влечење патент и други места, практични и привлечни за очи. Сигурен Материјал : овие привлечности за нараквици од гумена лента се главно изработени од квалитетен пвц материјал, мек и цврст, со удобен допир, не е лесен за кршење, избледување или деформирање, може да се нанесуваат и чуваат долго време. Идеален Подарок : нашите приврзоци за нараквици се слатки подароци за вашите пријатели, членови на семејството, соседи, колеги, соученици и оние кои сакаат да прават занаети, да уживаат во забавата НА САМОСТОЈНО заедно и да ја подобрат вашата врска. Карактеристики : Овие гумени привлечности се лесни и компактни, лесни за складирање, носење и употреба, така што лесно можете да ги ставите во џебовите или чантите, без да заземате премногу простор во вашата секојдневна употреба.