Јанмерси 4 Парчиња ПРЕДВОДЕНА Божиќна Капа Со Светло Ѓердан Од Божиќна Сијалица Плетена Божиќна Капа Божиќен Лесен Ѓердан За Жени Мажи Момчиња Девојчиња Божиќни П?
  • Неодамнешно

Јанмерси 4 Парчиња ПРЕДВОДЕНА Божиќна Капа Со Светло Ѓердан Од Божиќна Сијалица Плетена Божиќна Капа Божиќен Лесен Ѓердан За Жени Мажи

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Акрилик Затворање на бравата. Миење Раце Само. Осветлете Го Божиќниот Комплет : пакетот доаѓа со 2 Парчиња Божиќни капи за осветлување во различни стилови, 2 парчиња светлечки ѓердани, убава комбинација поставена за задоволување На Вашите потреби За божиќно и празнично носење и замена, како и потребите за споделување. Широк Спектар На Апликации : Божиќниот лесен ѓердан и празничните плетени капи се погодни за различни прилики, Како Што Се Божиќна забава, роденденска забава, забава За Денот на Вљубените, музички фестивал или секојдневен живот, што ви носи топлина во студената зима. Сигурен и Услужлив : Овие Светли Божиќни гравчиња главно се изработени од квалитетни акрилни влакна, меки и дишат, удобни за носење, овие светли ѓердани за возрасни главно се изработени од квалитетен пластичен и смола материјал, стабилен и не е лесен за носење, сигурен и безбеден за употреба долго време. Идеални материјали за подароци : Овие божиќни додатоци се идеални подароци за вашите пријатели, членови на семејството, колеги, соученици На Божиќ, роденден, Нова Година, Денот на Вљубените и годишнината, за да ја покажете вашата љубов и грижа. Божиќен тематски дизајн : осветлената Божиќна капа прифаќа божиќен тематски дизајн, отпечатен со многу Божиќни елементи, како што се снешко, снегулка, Новогодишна елка и многу повеќе, полн Со божиќна атмосфера, е идеален додаток за Вашата божиќна забава. Карактеристики : светлината На Божиќните капи за жени има 3 режими на светлина, вклучувајќи режим на трепкање, режим на бавно трепкање и режим на постојана светлина, за да ја активирате атмосферата за луѓето, што ќе ви донесе убаво визуелно уживање.