Плоштад Амабеакцб Мини Мала Корпа За Отпадоци Десктоп Корпа За Ѓубре Домашна Маса Пластични Канцелариски Материјали Корпа За Отпадоци За Отпадоци За Отпадоци Кут?
  • Неодамнешно

Плоштад Амабеакцб Мини Мала Корпа За Отпадоци Десктоп Корпа За Ѓубре Домашна Маса Пластични Канцелариски Материјали Корпа За Отпадоци За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро се вклопува во бањи, канцеларии или каде и да е ограничен просторот ●Карактеристики : фина изработка, мат материјал, нежен допир. Отстранлив капак за лесно чистење. ●Дното е зголемено и дизајн отпорен на триење, не е лесно да се изгребе масата. ● Матиран материјал, нежен допир, силен и издржлив. ●Квадратно тело на барел, удобно за ракување, без случајни гребнатини. Добро се вклопува во бањи, канцеларии или каде и да е ограничен просторот. ●Карактеристики : фина изработка, мат материјал, нежен допир. Отстранлив капак за лесно чистење. ●Дното е зголемено и дизајн отпорен на триење, не е лесно да се изгребе масата. ● Матиран материјал, нежен допир, силен и издржлив. ●Квадратно тело на барел, удобно за ракување, без случајни гребнатини. Големина на производот : 15*8.5 боја на производот : сина, зелена, розова материјал : пластика применлива сцена : кујна количина : едно парче.