Амабеакцб Десктоп Корпа За Отпадоци Дома Дневна Соба Спална Соба Канцеларија Лесна Луксузна Мала Хартиена Корпа Креативна Маса Мини Цевка За Складирање Мала Корп?
  • Неодамнешно

Амабеакцб Десктоп Корпа За Отпадоци Дома Дневна Соба Спална Соба Канцеларија Лесна Луксузна Мала Хартиена Корпа Креативна Маса

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро се вклопува во бањи, канцеларии или каде и да е ограничен просторот Дали сеуште сте загрижени за остатоците на работната површина? Нашата десктоп корпа за отпадоци со капак за притискање е вашиот идеален избор. Тој е едноставен и компактен, заштедува простор, а исто така може да ја украси работната површина. ●Мини корпата за отпадоци е изработена од густ пластичен материјал, цврста и издржлива, со заоблени рабови. Ве молиме бидете сигурни. ●Малиот дизајн на Корпата за Отпад спречува необичен мирис од корпата за отпадоци. Дизајнот на двослојни ракави го олеснува заменувањето на вреќата за ѓубре. Школка може да ја скрие вреќата за ѓубре, правејќи ја корпата за отпадоци поубава. ●Малата Канта за Ѓубре е едноставна, компактна, стилска и убава. Може да се користи за клупи, масички за кафе, маси за облекување, трпезариски маси итн. и може да се користи во канцеларии, наставници, спални соби, студии, ресторани и други прилики. Добро се вклопува во бањи, канцеларии или каде и да е ограничен просторот. Дали сеуште сте загрижени за остатоците на работната површина? Нашата десктоп корпа за отпадоци со капак за притискање е вашиот идеален избор. Тој е едноставен и компактен, заштедува простор, а исто така може да ја украси работната површина. ●Мини корпата за отпадоци е изработена од густ пластичен материјал, цврста и издржлива, со заоблени рабови.