Фансипро Чинија Висока Цврстина, Комплети За Додатоци На Продавница За Торти; Вила; Место За Печење; Домаќинство; Скара, 14х226, Сина, 4 Парчиња Садови За Вечера Садови ?
  • Неодамнешно

Фансипро Чинија Висока Цврстина, Комплети За Додатоци На Продавница За Торти; Вила; Место За Печење; Домаќинство; Скара, 14х226, Сина, 4 Парчиња

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Контактните материјали за храна се хигиена и безбедност Добра отпорност на температура, топла и ладна. Заоблен раб, удобно чувство. Сјајна површина, лесна за чистење. Добар ефект на топлинска изолација за неговиот материјал за задебелување. Погоден за овие прилики : Продавница За Торти; Вила; Место За Печење; Домаќинство; Скара; Кујна; Кантина; Дома; Хотел; Бои За Готвење : Сини Материјали : Облик На Меламин Производ : Форма На Круг Тотално Нето Тегови : 160(Г) Висина/Дебелина На Производот : 14(ММ) Дијаметар На Производот : 226(ММ) поднослива температура (Степени Целзиусови) : Негативни 20 До Позитивни 110 Список Со Пакети : 4 парчиња Маса За Прибор За Јадење маса кујна јадења Описи : Контактните Материјали За Храна Се Хигиена И Безбедност. Добра отпорност на температура, топла и ладна. Заоблен раб, удобно чувство. Сјајна површина, лесна за чистење.