УСБ ДО УСБ Кабел 1 Стапки 2-Пакет, УСБ 3.0 МАШКИ ДО Машки КАБЕЛ УСБ А До Кабелски Кабел За Пренос На Податоци Компатибилен Со Хард Диск, Лаптоп, Монитор, ТВ, ДВД Плеер, Ка?
  • Неодамнешно

УСБ ДО УСБ Кабел 1 Стапки 2-Пакет, УСБ 3.0 МАШКИ ДО Машки КАБЕЛ УСБ А До Кабелски Кабел За Пренос На Податоци Компатибилен Со Хард Диск, Лаптоп,

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- 10000+ свиткување, што го прави кабелот пофлексибилен и отпорен на абење. - Најлон плетенка материјал како јаже за качување. - Обвивката од алуминиумска легура е отпорна на корозија и оксидација и има подобри перформанси за дисипација на топлина.0 Машки До Машки Кабел qusb 3.0 Машки до Машки кабел поврзува USB периферна СО USB 3.0 Тип-порта на компјутер за брз пренос на датотеки. Делува како продолжение за вашата USB 3. (ЗАБЕЛЕШКА : USB ДО USB Кабел може да се користи само за поврзување на компјутерот/лаптопот/таблетот со USB порта до USB периферна, USB До USB Кабел ШТО не може да пренесува податоци помеѓу два компјутери/лаптопи/таблети. ●5gbps Брз Пренос На Податоци ● ОВАА USB а На Машки кабел поддржува до 5gbps пренос на податоци, ослободувајќи ве од вознемиреност и фрустрација од долги одложувања. ●Цврст и Издржлив ● USB-кабелот Од Типот А е изработен од најлонски плетен материјал како јаже за качување, 10.000+ свиткување, што го прави кабелот пофлексибилен и отпорен на абење. Обвивката од алуминиумска легура е отпорна на корозија и оксидација и има подобри перформанси за дисипација на топлина. ●Широка Компатибилност●USB машки до машки кабел поврзува USB периферна СО USB 3.0 внесете порта а на компјутер за брз пренос на датотеки. Компатибилен е Со работната површина На ВИНДОУС КОМПЈУТЕР, Надворешен Хард Диск, Подлога за Ладење На Лаптоп, двд плеер, USB 3.0 центар, Монитор, Камера, Wacom, Сет-Топ Кутија, Сино-Зраци, Звучник За Bluetooth На Автомобилот,2.5-Инчен Надворешен Хард Диск Со USB 3.0 порта И повеќето USB 3. ●Доживотна Гаранција ●Безусловната доживотна гаранција обезбедува долгогодишно задоволство од вашето купување и обезбедува 24-часовна услуга преку интернет.0 Машки До Машки Кабел qusb 3.0 Машки до Машки кабел поврзува USB периферна СО USB 3.0 Тип-порта на компјутер за брз пренос на датотеки. Делува како продолжение за вашата USB 3. (ЗАБЕЛЕШКА : USB ДО USB Кабел може да се користи само за поврзување на компјутерот/лаптопот/таблетот со USB порта до USB периферна, USB До USB Кабел ШТО не може да пренесува податоци помеѓу два компјутери/лаптопи/таблети. ●5gbps Брз Пренос На Податоци ● ОВАА USB а На Машки кабел поддржува до 5gbps пренос на податоци, ослободувајќи ве од вознемиреност и фрустрација од долги одложувања.