Ѕид Од Нерѓосувачки Челик ЗАГРАДИ Тв Ѕид За Повеќето 14-55 Инчи Рамни Заоблени Телевизори, Тесен Ѕид На ТВ Стојат До 30 КИЛОГРАМИ Прилагодлива Висина На Навалување, Ма?
  • Неодамнешно

Ѕид Од Нерѓосувачки Челик ЗАГРАДИ Тв Ѕид За Повеќето 14-55 Инчи Рамни Заоблени Телевизори, Тесен Ѕид На ТВ Стојат До 30 КИЛОГРАМИ Прилагодлива

DEN 1196.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НИВО ВО СЕКОЕ време : Лесно прилагодување на нивото, дури и по инсталацијата, контролата На Специјалната инклизмијаоција може подобро да го поправи аголот, овој тенок држач за ѕид НА ТВ со дизајн на израмнување ви помага лесно да го прилагодите нивото во секое време Цврст и стабилен. Мултифункционализмиаол : оптимално искуство за гледање. Кабел ma ZHMIAOgement одзади за да се сокријат неуредните кабли. Дизајн на стабилен изглед на колоната : Изработен од висококвалитетна челична рамка, стилски сјај, обезбедувајќи издржливост и стабилност, дизајнот на безбедносните завртки може да спречи ПАЃАЊЕ НА ТЕЛЕВИЗОРОТ, лесен за инсталирање. Прилагодлива висина : ви олеснува да ја пронајдете вистинската висина и навистина ќе го почувствувате удобното искуство за гледање филмови и работа на овој штанд. НИВО ВО СЕКОЕ време : Лесно прилагодување на нивото, дури и по инсталацијата, контролата На Специјалната инклизмијаоција може подобро да го поправи аголот, овој тенок држач за ѕид НА ТВ со дизајн на израмнување ви помага лесно да го прилагодите нивото во секое време. Цврст и стабилен. Мултифункционализмиаол : оптимално искуство за гледање. Кабел ma ZHMIAOgement одзади за да се сокријат неуредните кабли. Дизајн на стабилен изглед на колоната : Изработен од висококвалитетна челична рамка, стилски сјај, обезбедувајќи издржливост и стабилност, дизајнот на безбедносните завртки може да спречи ПАЃАЊЕ НА ТЕЛЕВИЗОРОТ, лесен за инсталирање. Прилагодлива висина : ви олеснува да ја пронајдете вистинската висина и навистина ќе го почувствувате удобното искуство за гледање филмови и работа на овој штанд. Стилски телевизиски дисплеј стојат со практичност. Погоден за домашна и комерцијална употреба, може да се користи за домашни домашни телевизори или комерцијални дисплеи - овој штанд е целосно разноврсен! Паметна боја со силна и цврста метална конструкција со челична метална Полица за држење АВ уреди, двд плеер, конзола за игри, КОМПЈУТЕР, проектори итн.