Отстранувач на црнохед, правосмукалка за вакуум, надградена алатка за екстрактор на лице за лице, USB полнење, батерија со висок капацитет од 1000 mAh со 5 прилагодливи м?
  • Неодамнешно

Отстранувач на црнохед, правосмукалка за вакуум, надградена алатка за екстрактор на лице за лице, USB полнење, батерија со висок

DEN 1374.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Remover Blackheads Remover Pore Vacuum ја зема најновата технологија за напредна сила и воздушна пумпа со моќна машина за вшмукување и подлабоко чистење за вашата кожа да ги отстрани црните глави, белите глави, мртвата кожа, маснотијата ефикасно и безбедно Наменето за различни кожи и обезбедете различни функции за избор. Мекиот режим е дизајниран за чувствителна и сува кожа; Нормалниот режим е дизајниран за неутрална кожа; Силниот режим е дизајниран за мешан нормален режим е дизајниран за неутрална кожа; Силниот режим е дизајниран за мешана и мрсна кожа. Големиот LED екран може да ве информира подобро за преостанатата моќност, режимите за работа и функционалната состојба. Овој отстранувач на Blackhead се напојува со USB полнач, вградена литиумска батерија со голем капацитет од 1000 m Ah. Вакуумот за отстранување на црнохед е изработен од еколошки материјал ABS+PC, не-иритирачки, кој може безбедно да се користи на лицето. Пред да ја користите алатката за отстранување на Blackhead, користете топла компресија нанесете на лицето 3-5 минути за да ја отворите порите, треба да започнете да го користите со најниско ниво и не дозволувајте сондата да остане над 3 секунди на едно место. Welcome to our mall Happy shopping!Our products have been thoroughly tested, inspected and packaged before delivery.If you have any questions, please feel free to contact us so that we can provide you with the best service.