Јовслоп 2 парчиња Свилена Преклопна Кинеска Рачна Торба За Вентилатор Со Реси, Торбичка За Преклопување На Вентилаторот, Ракав За Ткаенина За Заштита, Рачна Футрол?
  • Неодамнешно

Јовслоп 2 парчиња Свилена Преклопна Кинеска Рачна Торба За Вентилатор Со Реси, Торбичка За Преклопување На Вентилаторот, Ракав За Ткаенина За Заштита,

DEN 176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гроздобер исклучителен модел на торбичка, совршен за да одговара со вашиот вентилатор за раце Убав држач за прашина или заштитна торбичка за вашиот сакан вентилатор за преклопување. Добар материјал Од Свилена Ткаенина и одлична изработка, издржлив и практичен за секојдневна употреба. Уникатна и убава идеја за подарок за прослави, вклучувајќи Роденден, Новогодишен Ден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Божиќниот Ориентален Подарок. Тип : Преклопен Вентилатор Торбичка Материјал : Свила Крпа Димензија : стан.23, 5х4см/9, 26х1, 57ин. Боја : Виолетова, Жешка Розова,Црвена,За Небесно Сина,Розова,Кафе,Кралска Сина, Црна. Карактеристики : има црвен реследник и бакарен приврзок,е добра торба за подароци за преклопен вентилатор органза. Гроздобер исклучителен модел на торбичка, совршен за да одговара со вашиот вентилатор за раце. Убав држач за прашина или заштитна торбичка за вашиот сакан вентилатор за преклопување. Добар материјал Од Свилена Ткаенина и одлична изработка, издржлив и практичен за секојдневна употреба. Уникатна и убава идеја за подарок за прослави, вклучувајќи Роденден, Новогодишен Ден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Божиќниот Ориентален Подарок.

Type:
Folding Fan Pouch
Material:
Silk Cloth
Dimension:
app.23.5x4cm/9.26x1.57in
Color:
Purple,Hot Pink,Red,for Sky Blue,Pink,Coffee,Royal Blue,Black
Quantity:
2 Pcs
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
2 x Folding Fan Pouches: