2pack Детска уметничка рамка, рамка за детски уметнички дела Променливи A4, 9.8 '' x13 '' Kid Art Frame Front Front, рамки за складирање на уметнички дела за деца кои цртаат занаетчиств?
  • Неодамнешно

2pack Детска уметничка рамка, рамка за детски уметнички дела Променливи A4, 9.8 '' x13 '' Kid Art Frame Front Front, рамки за складирање на

DEN 844.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⭐ 【Висококвалитетен материјал】 Детска уметничка фотографија е изработена од висококвалитетен сјаен акрилен лист и еколошки обликување на рамки, обезбедувајќи јасен вид и уметничка атмосфера за вашите уметнички дела ⭐ 【Цврст и издржлив】 Можете да ја отворите и затворите како книга, во која има двојни фиксни слики и црни еластични ленти со метални иглички за стабилизирање на дисплејот за уметнички дела. ⭐ 【Лесен за употреба】 Доаѓа со магнетски прекинувач за лесно отворање и затворање, и четири куки за пила на задниот дел за хоризонтално или вертикално поставување. Доаѓа комплетно со асистентни алатки, совршени за промена на слики директно од рамката за уметнички дела на идот. ⭐ 【Исклучителни уметнички дела】 Совршено за прикажување на детски цртежи, фотографии, разгледници, белешки, билети за концерти, колекционерски производи или какви било чувари. Изненадете ги вашите деца, семејство или пријатели со правење свое уникатно уметничко дело. ⭐ 【Задоволителна услуга】 Ние се стремиме да ви обезбедиме висококвалитетни и удобни услуги. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. ⭐ 【Висококвалитетен материјал】 Детска уметничка фотографија е изработена од висококвалитетен сјаен акрилен лист и еколошки обликување на рамки, обезбедувајќи јасен вид и уметничка атмосфера за вашите уметнички дела. ⭐ 【Цврст и издржлив】 Можете да ја отворите и затворите како книга, во која има двојни фиксни слики и црни еластични ленти со метални иглички за стабилизирање на дисплејот за уметнички дела. ⭐ 【Лесен за употреба】 Доаѓа со магнетски прекинувач за лесно отворање и затворање, и четири куки за пила на задниот дел за хоризонтално или вертикално поставување. Доаѓа комплетно со асистентни алатки, совршени за промена на слики директно од рамката за уметнички дела на идот.

Product name:
art picture frame
Color:
black, white, brown
Weight:
0.65kg
Size:
13.8 inches*10.4 inches
packing list:
Art frame*1 :