4 парчиња кучиња од клупа од 20 мм, работна сијаница за колче за стопирање на сопирачката за сопирачката за работна маса Позиционирање Планирање на приклучок од не'р?
  • Неодамнешно

4 парчиња кучиња од клупа од 20 мм, работна сијаница за колче за стопирање на сопирачката за сопирачката за работна маса Позиционирање

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кучињата од клупата се изработени од не'рѓосувачки челик, отпорни на абење и издржливи, анти-кара и антикорозија и има долг животен век Подлога за прицврстување на квадрат за безбедно задржување. Може да се користи во дупката за кучиња на табелата со дијаметар од 20мм, и може да се фиксира директно со ставање во табелата. Тоа е уред за притискање што може да биде дел од која било работна маса; Тој е многу погоден за мелење, сечење и мелење. Покрај употребата во работните мрежи, може да се користи и за буфли за обработка на дрво. Кучињата од клупата се изработени од не'рѓосувачки челик, отпорни на абење и издржливи, анти-кара и антикорозија и има долг животен век. Подлога за прицврстување на квадрат за безбедно задржување. Може да се користи во дупката за кучиња на табелата со дијаметар од 20мм, и може да се фиксира директно со ставање во табелата.