Eyhlkm земја дрвена мушка венец со цвеќиња фарма куќа влезна врата прозорец Гарланд зеленило дома на отворено забава
  • Неодамнешно

Eyhlkm земја дрвена мушка венец со цвеќиња фарма куќа влезна врата прозорец Гарланд зеленило дома на отворено забава

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Големината на венецот е 31,75 × 26,67 см Тој е издржлив и може да менува сцени според различни фестивали. Има повеќекратни намени. - Венецот е составен од сончогледи, зелени вештачки лисја, црвени бобинки и дрвен знак со есен. Изгледа свежо и топло. - Венецот има железна мрежа во форма на тиква, на која е обесен сончогледи, бобинки, вештачки лисја, дрвени знаци, итн. Тој е многу креативен и може да се украси насекаде во куќата. Има есен на дрвениот знак, што значи есен, што им дава на луѓето еден вид интимност. - Вештачката венец усвојува посебен процес, ливчињата се многу луксузни и елегантни, текстурата на гранките и лисјата е многу јасна, и има реален визуелен ефект и чувство. - Овој вештачки венец може да се користи не само за есенска декорација на домови, ден на жетва, Денот на благодарноста, туку и за украсување на дневни соби, простории, предни врати на земјоделски куќи, кафулиња, ресторани, итн. Исто така е одличен подарок за пријателите, семејството , и наставници. - Големината на венецот е 31,75 × 26,67 см. Тој е издржлив и може да менува сцени според различни фестивали. Има повеќекратни намени. Изгледа свежо и топло. Има есен на дрвениот знак, што значи есен, која им дава на луѓето еден вид интимност. има реален визуелен ефект и чувство. исто така одличен подарок за пријатели, семејство и наставници.

- Material:
PVC polyvinyl chloride.
Package Includes:
1 Piece Simulation wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ from the actual product. Please refer to the actual product. :