Бебешки садови решетки за акрилни лавици приказ за странични табли за приказ на накит фигурини транспарентни акрилни кекси за 3 парчиња држачи за држачи на држачи ?
  • Неодамнешно

Бебешки садови решетки за акрилни лавици приказ за странични табли за приказ на накит фигурини транспарентни акрилни кекси за 3 парчиња држачи

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3x држач за приказ Дизајн : Постои заштитен филм внатре и надвор за да ја заштити и штити површината. Ве молиме, излупете го заштитниот филм за да добиете јасна поддршка за акрилик. Ве молиме, ставете го во вентилирана околина 1-2 часа пред употреба за да го елиминира мирисот на производот. Акрилна конструкција-Оваа решетка за прикажување е направен од висококвалитетен акрилик, лесен и издржлив, за да ви даде стилски начин да прикажете што сакате, додека додавате поголема елеганција и класа. Материјал : Овие транспарентни лавици се изработени од акрилик, транспарентниот материјал изгледа чист и уреден, издржлив и стабилен за одржување на изложеноста. Боја : Транспарентно над решетката за сушење на садот за мијалник прилагодлива облека за сушење на облека, метална метална мијалник, ролна за садови за садови за сушење шише. 3x држач за приказ. Дизајн : Постои заштитен филм внатре и надвор за да ја заштити и штити површината. Ве молиме, излупете го заштитниот филм за да добиете јасна поддршка за акрилик. Ве молиме, ставете го во вентилирана околина 1-2 часа пред употреба за да го елиминира мирисот на производот. Акрилна конструкција-Оваа решетка за прикажување е направен од висококвалитетен акрилик, лесен и издржлив, за да ви даде стилски начин да прикажете што сакате, додека додавате поголема елеганција и класа. Материјал : Овие транспарентни лавици се изработени од акрилик, транспарентниот материјал изгледа чист и уреден, издржлив и стабилен за одржување на изложеноста. Боја : Транспарентно над решетката за сушење на садот за мијалник прилагодлива облека за сушење на облека, метална метална мијалник, ролна за садови за садови за сушење шише. Бебешки садови за бебиња Акрилни лавици Екранот за странични табли за приказ на накит Фигурини Транспарентни акрилни кекси за 3 парчиња држачи за држачи за прикажување на алатки за прикажување и домашно подобрување, кампување со кампување со разноврсно разноврсно. , Среден : приближно 4.16 инчи Мала големина : приближно 3. Тие се совршени за презентирање на колачи, часовници, додатоци, накит, паметни телефони, кекси и многу повеќе! Материјал : Акрилизиза : 22x11x7.6cmapplication , може да се користи за прикажување на накит, и тие можат да бидат поставени на забава со cupcake, уметност и занаети, такви предмети потребни за да го покажат ефектот дисплејматеријал : овие транспарентни лавици се изработени од акрилик, транспарентниот материјал изгледа чист и уреден, издржлив и стабилен на Одржување на изложеност : Има заштитен филм внатре и надвор за да ја заштити и штити површината.