Манга Трепки Природен Изглед Мрзливи Трепки Аниме Д Виткање Трепки Кои Изгледаат Како Екстензии Шилести Природни Косплеј Ленти Од Русин Меки Рачно Изработени Тре?
  • Неодамнешно

Манга Трепки Природен Изглед Мрзливи Трепки Аниме Д Виткање Трепки Кои Изгледаат Како Екстензии Шилести Природни Косплеј Ленти Од

DEN 137.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Манга Трепки Кои Изгледаат Како Продолжување : дали сакате различни манга трепки?Овие трепки не само што имаат уникатна форма на манга трепки, туку се направени со поприродна искривување, што ги прави погодни за повеќето форми на очи Аниме Трепки со виткање Д : за разлика од другите аниме трепки, уникатната крива На Д-кривата ги прави овие трепки поприродни и попривлечни, исто како и вашите сопствени трепки. Лесен и Удобен : занлуфлај користи ултра лесни материјали за трепките за да создаде трепки што се дури и полесни од вашите, толку удобни што можете дури и да спиете со нив. Мека Црна Памучна Лента : Рачно изработена Со памучна нишка, лентата за трепки е помека и пофлексибилна, а црната лента е природна како ајлајнер. Суровост Слободен&Веган : ние сме протекционисти на животни исто како и вие, инсистирајќи никогаш да не им наштетиме на животните и решително да се спротивставиме на таквото однесување.