Интимна/Приватна Крема За Отстранување На Влакна За Мажи, за Несакани Влакна Во Пазувите,Приватни Делови, Брз &засилувач; Ефективен Отстранувач На Влакна за Нога, п?
  • Неодамнешно

Интимна/Приватна Крема За Отстранување На Влакна За Мажи, за Несакани Влакна Во Пазувите,Приватни Делови, Брз &засилувач; Ефективен Отстранувач

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●БЕЗБОЛНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА●Овој Крем За Отстранување На Влакна дерматолошки тестиран и пријателски за кожата без иритација на кожата, нашиот крем за тело за отстранување на влакна е погоден за подебели и погусти машки влакна Ефикасно негувајте ја кожата за време на отстранување на влакна и дајте и свиленкаста мазност. ●ОДЛОЖЕНОТО ПОВТОРНО РАСТЕЊЕ на КОСАТА + домашното отстранување на влакна не само што ги отстранува влакната од телото, туку навлегува длабоко во фоликулите за да ги омекне и навлажне корените, одложувајќи го повторното растење на косата и ве Одржува Без Влакна Со недели. ●Природни Состојки●висококвалитетни природни состојки Од Алоифолија, Леска Од Вештерки, Сладунец, Алое Вера, Цреша. Отстранете ги несаканите влакна додека ја штитите, грижите, поправате и навлажнувате кожата. Сите ТИПОВИ НА КОЖА, Машки Крем за Отстранување На Влакна за сите интимни/приватни области, вклучувајќи пазуви, срамна област и бикини, како и други делови од телото, како што се рацете, градите, нозете и погодни за сите видови типови на тело.