Мипцасе Пластични Канти За Складирање Мини Животински Десктоп Ѓубре Може Да Замав Капак Мала Хартиена Корпа За Отпадоци Маса Корпа За Ѓубре Кружен Контејнер За Ѓу?
  • Неодамнешно

Мипцасе Пластични Канти За Складирање Мини Животински Десктоп Ѓубре Може Да Замав Капак Мала Хартиена Корпа За Отпадоци Маса Корпа За Ѓубре Кружен

DEN 239.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 парчиња Практична Десктоп Корпа За Отпадоци Прекрасна Мала Корпа За Отпадоци Кофи За Складирање Со Капак можете да ја направите поставеноста на предметите поочигледна, но и поубава, да го елиминирате нередот Овој сад за складирање, разноврсен и повеќенаменски, е совршена корпа за отпадоци или организатор на работната површина за вашиот дом и канцеларија. Оваа кофа за складирање изгледа одлично на секој шалтер или комода без зафаќање простор. Го елиминира нередот, го ослободува просторот на кабинетот. Мини Корпа За Отпадоци Корпа За Отпадоци Со Капак За Замав, Мала Корпа За Отпадоци Од Работната Површина За Дома, Канцеларија, Кујна, Суета Маса, Спална Соба, Бања. Специјалниот дизајн на капакот за замав не само што е погоден за лесно користење, туку може и ефикасно да го намали ширењето и изолирањето на овошјето. Опис направена од премиум пластика, корпата за отпадоци од работната површина е, невкусна, цврста и издржлива, може да обезбеди долготрајни перформанси.